Krakowski Tydzień Zawodowców – edycja VIII
CZWARTEK 7 kwietnia 2022 r. | ||
Tematyka spotkań | Sala/pracownia | Czas |
Obserwacja pracy warsztatu szkolnego i restauracji Pokusa. Pokaz sporządzania różnych mini zakąsek finger food, słonych babeczek i koreczków oraz słodkich przysmaków | warsztat szkolny | 10.00 – 16.00 |
Szkolny konkurs kulinarny „Absolwent moją inspiracją” | sala 13 | 10.00 – 16.00 |
PIĄTEK 8 kwietnia 2022 r. | ||
Szkolny konkurs kulinarny „Absolwent moją inspiracją” | sala 13 | 10.00 – 16.00 |
Prezentacja multimedialna „Dlaczego warto wybrać ZSG nr 2” | sala 11 | 10.00 – 16.00 |
Obserwacja lekcji pracowni gastronomicznej o tematyce – wykwintne potrawy z ryb, dekoracja wypieków | sala 14,16,17 | 10.00 – 16.00 |
Obserwacja pracy warsztatu szkolnego i restauracji Pokusa. Pokaz sporządzania różnych mini zakąsek finger food, słonych babeczek i koreczków oraz słodkich przysmaków | warsztat szkolny | 10.00 – 16.00 |
SOBOTA OTWARTA
9 kwietnia 2022 r. |
||
Kurs gastronomiczny w ramach projektu „Centrum Kompetencji Zawodowych” | sala 14, 16 | 9.00 – 13.00 |
Kurs kelnerski w ramach projektu „Centrum Kompetencji Zawodowych” | sala 1 | 9.00 – 13.00 |
Prezentacja multimedialna o Podgórzu | sala 25 | 9.00 – 13.00 |
„Matematyczna ruletka” | sala 24 | 9.00 – 13.00 |
Porady żywieniowe | sala 23 | 9.00 – 13.00 |
„Wróćmy do ziół” | sala 15 | 9.00 – 13.00 |
Kącik doradztwa zawodowego | sala 28 | 9.00 – 13.00 |
Padlet geograficzny | sala 27 https://zsgnr2krakow.pl | 9.00 – 13.00 |
Dieta przyjazna dla klimatu – projekt ekologiczna szkoła | sala 27 | 9.00 – 13.00 |
Prezentacja multimedialna – projekty języka niemieckiego | sala 2 | 9.00 – 13.00 |
Padlet językowo-konkursowy – prezentacja oferty nauki języków obcych w szkole | sala 21 https://zsgnr2krakow.pl | 9.00 – 13.00 |
Quizy i zabawy językowe | Sala 2, 12, 21 | 9.00 – 13.00 |
Koncert laureatów konkursu obcojęzycznego | sala 22 | 9.00 – 13.00 |
Turnej piłki siatkowej i tenisa stołowego | sala gimnastyczna | 9.00 – 13.00 |
Finał konkursu plastyczno-literacko-gastronomicznego | sala 17 | 9.00 – 13.00 |
Szkolny konkurs kulinarny „Absolwent moją inspiracją” | sala 13 | 9.00 – 16.00 |
Obserwacja pracy warsztatu szkolnego i restauracji Pokusa. Pokaz sporządzania róznych mini zakąsek finger food, słonych babeczek i koreczków oraz słodkich przysmaków | warsztat szkolny | 9.00 – 16.00 |