fbpx

Krakowski Tydzień Zawodowców – edycja VIII

Krakowski Tydzień Zawodowców – edycja VIII

CZWARTEK 7 kwietnia 2022 r.
Tematyka spotkań Sala/pracownia Czas
Obserwacja pracy warsztatu szkolnego i restauracji Pokusa. Pokaz sporządzania różnych mini zakąsek finger food, słonych babeczek i koreczków oraz słodkich przysmaków warsztat szkolny 10.00 – 16.00
Szkolny konkurs kulinarny „Absolwent moją inspiracją” sala 13 10.00 – 16.00
PIĄTEK 8 kwietnia 2022 r.
Szkolny konkurs kulinarny „Absolwent moją inspiracją” sala 13 10.00 – 16.00
Prezentacja multimedialna „Dlaczego warto wybrać ZSG nr 2” sala 11 10.00 – 16.00
Obserwacja lekcji pracowni gastronomicznej o tematyce – wykwintne potrawy z ryb, dekoracja wypieków sala 14,16,17 10.00 – 16.00
Obserwacja pracy warsztatu szkolnego i restauracji Pokusa. Pokaz sporządzania różnych mini zakąsek finger food, słonych babeczek i koreczków oraz słodkich przysmaków warsztat szkolny 10.00 – 16.00
SOBOTA OTWARTA

9 kwietnia 2022 r.

Kurs gastronomiczny w ramach projektu „Centrum Kompetencji Zawodowych” sala 14, 16 9.00 – 13.00
Kurs kelnerski w ramach projektu „Centrum Kompetencji Zawodowych” sala 1 9.00 – 13.00
Prezentacja multimedialna o Podgórzu sala 25 9.00 – 13.00
„Matematyczna ruletka” sala 24 9.00 – 13.00
Porady żywieniowe sala 23 9.00 – 13.00
„Wróćmy do ziół” sala 15 9.00 – 13.00
Kącik doradztwa zawodowego sala 28 9.00 – 13.00
Padlet geograficzny sala 27 https://zsgnr2krakow.pl 9.00 – 13.00
Dieta przyjazna dla klimatu – projekt ekologiczna szkoła sala 27 9.00 – 13.00
Prezentacja multimedialna – projekty języka niemieckiego sala 2 9.00 – 13.00
Padlet językowo-konkursowy – prezentacja oferty nauki języków obcych w szkole sala 21 https://zsgnr2krakow.pl 9.00 – 13.00
Quizy i zabawy językowe Sala 2, 12, 21 9.00 – 13.00
Koncert laureatów konkursu obcojęzycznego sala 22 9.00 – 13.00
Turnej piłki siatkowej i tenisa stołowego sala gimnastyczna 9.00 – 13.00
Finał konkursu plastyczno-literacko-gastronomicznego sala 17 9.00 – 13.00
Szkolny konkurs kulinarny „Absolwent moją inspiracją” sala 13 9.00 – 16.00
Obserwacja pracy warsztatu szkolnego i restauracji Pokusa. Pokaz sporządzania róznych mini zakąsek finger food, słonych babeczek i koreczków oraz słodkich przysmaków warsztat szkolny 9.00 – 16.00