fbpx

Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023

Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023

Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023 w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2 odbędzie się 1 września 2022 r. (czwartek).

GODZINA 8.30 – uczniowie klasy pierwszej, drugiej i trzeciej Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10 oraz uczniowie klas czwartych Technikum Gastronomicznego nr 11.

 GODZINA 9.30 – Msza Święta w intencji całej Społeczności Szkolnej w Kościele Św. Józefa
(ul. Zamoyskiego 2).

GODZINA 10.30 – uczniowie klas pierwszych, drugich i trzecich Technikum Gastronomicznego nr 11.

GODZINA 12.00 – słuchacze klasy I Branżowej Szkoły II stopnia nr 3.

PODCZAS INAUGURACJI ROKU SZKOLNEGO OBOWIĄZUJE STRÓJ GALOWY.

 

Szczegółowy harmonogram: 

GODZINA 8.30 – uczniowie Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10 oraz uczniowie klas czwartych Technikum Gastronomicznego nr 11.

8.30 – Spotkanie z Dyrekcją dla uczniów klas pierwszych Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10
w auli szkolnej (sala 22), następnie spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych:

  Klasa Wychowawca Sala lekcyjna
1ak kucharz prof. Alina Augustyn 4
1bkm kucharz młodociany prof. Michał Chmiel 14a
1cm cukiernik prof. Marzena Banduła 3

 8.30 – Spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych dla uczniów klas drugich i trzecich Branżowej Szkoły I Stopnia nr 10:

  Klasa Wychowawca Sala lekcyjna
2ak prof. Agnieszka Michalec 15
2ck prof. Joanna Tabor 2
3ak prof. Marta Ziobro 24
3ck prof. Aneta Bartecka-Anioł 28

 

8.30 – Spotkanie z Wychowawcami dla uczniów klas czwartych Technikum Gastronomicznego nr 11 w salach lekcyjnych:

  Klasa Wychowawca Sala lekcyjna
4ag prof. Lucyna Koperny 1
4bg prof. Magdalena Sudoł 27
4cg prof. Elżbieta Celińska 23
4dg prof. Anna Miernik 15a
4Ap prof. Dorota Goleń 21
4Bp prof. Bogusława Hołysz 25
4Cp prof. Aneta Rokicka 12
4Dp prof. Joanna Pizło 26
4Ep prof. Aleksandra Sałakowska 5

 

GODZINA 9.30 – Msza Święta w intencji całej Społeczności Szkolnej w Kościele Św. Józefa
(ul. Zamoyskiego 2). 

GODZINA 10.30 – uczniowie klas pierwszych, drugich i trzecich Technikum Gastronomicznego nr 11. 

10.30 – Spotkanie z Dyrekcją w auli szkolnej (sala 22), następnie spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych:

  Klasa Wychowawca Sala lekcyjna
1a
technik żywienia i usług gastronomicznych
prof. Iwona Kwapiszewska 25
1b
 technik żywienia i usług gastronomicznych
prof. Dominika Guzik 24
1c
 technik żywienia i usług gastronomicznych
prof. Renata  Stępień 27

 

10.30 – Spotkanie z Wychowawcami w salach lekcyjnych, następnie spotkanie z Dyrekcją
w auli szkolnej (sala 22):

  Klasa Wychowawca Sala lekcyjna
1d
 technik żywienia i usług gastronomicznych
prof. Karolina Janik 12
1e
technik usług kelnerskich
prof. Katarzyna Chryczyk 28
1tża
technik technologii żywności
prof. Katarzyna Bąk 23

10.30 – Spotkanie z Wychowawcami dla uczniów klas drugich i trzecich Technikum Gastronomicznego nr 11 w salach lekcyjnych:

  Klasa Wychowawca Sala lekcyjna
2a prof. Małgorzata Smęda 1
2b prof. Beata Dziekan-Krawczyk 4
2c prof. Klaudia Ryba 26
2d prof. Marta Wierdak-Róż 14a
2tża prof. Magdalena Kuchlewska 15
3a prof. Ewa Brożek 3
3b prof. Anita Januszek 15a
3c prof. Agnieszka Korpak 21
3d prof. Anna Szczepańska 2

GODZINA 12.00 – Spotkanie słuchaczy klasy I i II Branżowej Szkoły II stopnia nr 3 z Dyrekcją

i Opiekunami w auli szkolnej (sala 22).