Organizacja zajęć podczas egzaminu maturalnego w dniach 6,7,8 maja 2019 r.
1. Klasy I, II, III Technikum Gastronomicznego (wyjątek IIIa i IIIc) mają dni wolne od zajęć
dydaktycznych. Klasy IIIa i IIIc odbywają w tym czasie praktykę zawodową w zakładach pracy.
2. Klasy Iak, IIak Szkoły Branżowej oraz IIIak ZSZ – zajęcia praktyczne w warsztacie szkolnym
„Pokusa” wg odrębnego harmonogramu.
3. Klasy Ick, IIck Szkoły Branżowej oraz IIIck ZSZ – zajęcia praktyczne w zakładach pracy.
Plan pracy w warsztacie szkolnym
Poniedziałek 06.05.2018
|
3 ak
G 3 Anna Kuć 1, 2, 3, 4 (730-1055) kuchnia + 2 ak gr 3 G 1 Grażyna Kumorek-Mastalerz 7, 8, 9, 10 (1250-1615) sala, kuchnia i cukiernia G 2 Adela Nowak 10, 11, 12, 13 (1530-1855) kuchnia i cukiernia + 2 ak gr 2
1 ak G 2 Alina Augustyn 5, 6, 7, 8, 9 (1100-1525) kuchnia i cukiernia + 2 ak gr 1 G 3 Barbara Kumorek 2, 3, 4, 5, 6 (820-1240) cukiernia G 1 Marta Musiałowska 3, 4, 5, 6, 7 (910-1335) sala i cukiernia |
Wtorek 07.05.2018
|
3 ak
G 2 Alina Augustyn 4, 5, 6, 7 (1010-1335) sala, kuchnia i cukiernia G 3 Ludwika Marszałek 7, 8, 9, 10 (1250-1615) sala, kuchnia i cukiernia G 1 Marta Musiałowska 2, 3, 4, 5 (820-1145) cukiernia i bufet szkolny
2 ak i 1 ak (uwaga klasa 1 ak ma 5 lekcji zajęć, kończy o 1 lekcję wcześniej) G 2 Anna Kuć 3, 4, 5, 6, 7, 8 (910-1430) kuchnia G 3 Barbara Kumorek 1, 2, 3, 4, 5, 6 (730-1240) kuchnia G 1 Adela Nowak 8, 9, 10, 11, 12, 13 (1345-1855) kuchnia i cukiernia |
Środa 08.05.2018
|
1 ak
G 2 Alina Augustyn 2, 3, 4, 5, 6 (820-1240) sala, kuchnia i cukiernia G 1 Anna Kuć 6, 7, 8, 9, 10 (1155-1615) sala, kuchnia i cukiernia G 3 Barbara Kumorek 2, 3, 4, 5, 6 (820-1240) cukiernia
2 ak G 3 Ludwika Marszałek 6, 7, 8, 9, 10 (1155-1615) cukiernia
3ak G 2 Marta Korfel 9, 10, 11, 12, 13 (1440-1855) kuchnia i cukiernia + 2 ak gr 2 G 3 Marta Musiałowska 5, 6, 7, 8, 9 (1100-1525) kuchnia i cukiernia + 2 ak gr 1 G 1 Adela Nowak 1, 2, 3, 4, 5 (730-1145) kuchnia |