Oferta rekrutacyjna- ZSG nr 2
W roku szkolnym 2018/2019 planujemy otwarcie następujących klas:
4-letnie Technikum Gastronomiczne nr 11:
1a-Technik żywienia i usług gastronomicznych-biologia, język angielski
1b-Technik żywienia i usług gastronomicznych-biologia, język angielski
1c-Technik żywienia i usług gastronomicznych-biologia, język angielski
1d-Technik żywienia i usług gastronomicznych-geografia, język angielski
1e-Technik żywienia i usług gastronomicznych-geografia, język angielski
Dodatkowe informacje o grupie rekrutacyjnej: 1a, 1b, 1c -Technik żywienia i usług gastronomicznych
Sugerowane przedmioty rozszerzone: biologia
Liczba miejsc: 32
Typ grupy rekrutacyjnej: ogólnodostępny
Zawód: Technik żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty uzupełniające: historia i społeczeństwo
Proponowany język wiodący w grupie rekrutacyjnej: język angielski rozszerzony
Proponowane języki obce nauczane w grupie rekrutacyjnej: język angielski, język francuski, język hiszpański, język niemiecki
Dodatkowe informacje o grupie rekrutacyjnej: 1d, 1e – Technik żywienia i usług gastronomicznych
Sugerowane przedmioty rozszerzone: geografia
Liczba miejsc: 32
Typ grupy rekrutacyjnej: ogólnodostępny
Zawód: Technik żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty uzupełniające: historia i społeczeństwo
Proponowany język wiodący w grupie rekrutacyjnej: język angielski rozszerzony
Proponowane języki obce nauczane w grupie rekrutacyjnej: język angielski, język francuski, język hiszpański, język niemiecki
W roku szkolnym 2018/2019 planujemy otwarcie następujących klas:
3-letnia Branżowa Szkoła I stopnia nr 10:
Kucharz –klasa 1 ak, praktyka w warsztatach szkolnych
Kucharz –klasa 1 bk, praktyka w warsztatach szkolnych
Kucharz – klasa 1ck, młodociany pracownik, praktyka w restauracjach na terenie Krakowa
Cukiernik- klasa 1, dk praktyka w warsztatach szkolnych
Więcej informacji w zakładce ,, Dla kandydatów”