Finał Pojedynku Smaków
Czy zwykły kalafior, seler i kakao mogą zmienić się w kulinarne dzieła sztuki? Zobaczcie wielki finał Pojedynku Smaków Pozostało troje najlepszych, kto zdobędzie
Czytaj dalejważne informacje dla uczniów
Czy zwykły kalafior, seler i kakao mogą zmienić się w kulinarne dzieła sztuki? Zobaczcie wielki finał Pojedynku Smaków Pozostało troje najlepszych, kto zdobędzie
Czytaj dalejPrzed Wami drugi etap Pojedynku Smaków. Zobaczcie, co tym razem przygotowywała piątka uczestników. A już wkrótce finał! Śledźcie nas!
Czytaj dalejWysoka pozycja naszego Technikum Gastronomicznego nr 11 w Rankingu Techników Kraków 2022. Miło nam poinformować, że w opublikowanym rankingu edukacyjnym „Technika 2022” przygotowanym
Czytaj dalejFestiwal Zawodów w Małopolsce to przedsięwzięcie Województwa Małopolskiego będące elementem budowy regionalnego systemu orientacji zawodowej w Małopolsce. Prezentowany film o ZSG nr 2 stanowi zwieńczenie
Czytaj dalejW dniu 24 marca 2022 roku w auli Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie odbyła się szczególna uroczystość. Najlepsi uczniowie Technikum Gastronomicznego nr 11 z rąk Pani
Czytaj dalejOd poniedziałku 21 lutego 2022 roku wracamy do nauki stacjonarnej. Obowiązujący plan lekcji. Plany lekcji poszczególnych klas Plan lekcji poszczególnych nauczycieli
Czytaj dalejSZKOLNY BUDŻET OBYWATELSKI Nasza szkoła realizuje w tym roku projekt „SZKOLNY BUDŻET OBYWATELSKI”, którego celem jest włączenie młodzieży w decydowanie o sprawach szkoły, wzrost
Czytaj dalejZ wielką radością i satysfakcją informujemy, że Technikum Gastronomiczne nr 11 w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2 im. prof. Odona Bujwida w Krakowie znalazło się w gronie laureatów prestiżowego XXIV
Czytaj dalejPRALINY NA KURSIE GASTRONOMICZNYM Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 w Krakowie realizuje projekt unijny Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w Gminie Miejskiej Kraków 2
Czytaj dalejKurs kelnerski. 30 listopada 2021 roku rozpoczęła się druga edycja kursów kelnerskich w ramach programu Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w Gminie
Czytaj dalejEDUKACJA KLIMATYCZNA Zmiany klimatyczne są jednym z największych zagrożeń XXI wieku. W ostatnich latach możemy zauważyć ogromną zmianę podejścia do tego zjawiska między innymi
Czytaj dalej„Myślę, więc nie śmiecę” – inicjatywa klasy 3Cp. Inicjatywa uczniów klasy 3Cp oraz wychowawcy Pani prof. Anety Rokickiej dotyczyła akcji ogólnopolskiego sprzątania świata, które
Czytaj dalej800 800 605 – całodobowa bezpłatna infolinia dla dzieci, młodzieży, rodziców i pedagogów „Pomagamy”. Od 6 września działa nowa całodobowa, bezpłatna, ogólnopolska
Czytaj dalejDokumenty gotowe do pobrania dla uczniów ubiegających się o miejsce w Internacie. Rekrutacja do Internatu Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 2 Podanie o przyjęcie do Internatu Kwestionariusz osobowy
Czytaj dalejW dniu 10.06.2021 r. (czwartek) o godz. 18.00 odbędą się zebrania z rodzicami – przekazanie informacji o przewidywanych rocznych ocenach klasyfikacyjnych z zajęć edukacyjnych oraz zachowania (w przypadku
Czytaj dalej