Typy szkół

TECHNIKUM GASTRONOMICZNE NR 11 (4 letnie) rok szkolny 2018-2022

Klasa Zawód Nauczane języki
w klasie
Przedmioty
w zakresie rozszerzonym
Przedmioty uzupełniające
1 a Technik żywienia i usług gastronomicznych język angielski,

język francuski,

język hiszpański,

język niemiecki

biologia,

język angielski

historia
i społeczeństwo
1 b Technik żywienia i usług gastronomicznych język angielski,

język francuski,

język hiszpański,

język niemiecki

biologia,

język angielski

historia
i społeczeństwo
1 c Technik żywienia i usług gastronomicznych Język angielski,

język francuski,

język hiszpański,

język niemiecki

biologia,

język angielski

historia
i społeczeństwo
1 d Technik żywienia i usług gastronomicznych Język angielski,

język francuski,

język hiszpański,

język niemiecki

geografia,

język angielski

historia
i społeczeństwo
1 e Technik żywienia i usług gastronomicznych Język angielski,

język francuski,

język hiszpański,

język niemiecki

geografia,

język angielski

historia
i społeczeństwo

Branżowa Szkoła I Stopnia (3 letnia) rok szkolny 2018-2021

Branżowa Szkoła I Stopnia nr 10 Kucharz – praktyka w warsztatach szkolnych I ak – j. angielski

 

język polski, matematyka,

język obcy, biologia

Kucharz – praktyka w warsztatach szkolnych I bk – j. angielski

 

język polski, matematyka,

język obcy, biologia

Kucharz – młodociany pracownik, praktyka w restauracjach na terenie Krakowa I ck – j. angielski

 

język polski, matematyka,

język obcy, biologia

Cukiernik- praktyka w warsztatach szkolnych I dk – j. angielski język polski, matematyka,

język obcy, biologia

Wykaz zakładów pracy dla uczniów Szkoły Branżowej I stopnia – młodociany pracownik, w roku szkolnym 2018/2019, zawód kucharz

L.p. Nazwa zakładu Adres
1. WM Hotel „System”Sp. z o.o Kraków, Al. 29 Listopada 189
2. Restauracja   „Hawełka” Kraków, Rynek Główny 34
3. Restauracja „Marco” Kraków, ul. Biskupia 2
4. Restauracja„Cyrano de Bergerac” Kraków, ul. Sławkowska 26
5. Hotel „ Nowotel Kraków City West” Kraków, ul. Armii Krajowej 11
6. Restauracja    „Leonardo” Kraków, ul. Szpitalna 20-22
7. Restauracja „Bazaar Bistro” 31-058Kraków, ul. Meiselsa 24
8. Hotel „ Hilton Garden Inn” Kraków, ul. Konopnickiej 33
9. Restauracja  “Wierzynek” Kraków, ul. Rynek Główny 16
10. Hotel “ Radisson” Kraków, ul. Straszewskiego 17
11. Hotel “ Park Inn” Kraków, ul. Monte Casino
12. Restauracja  “Vidok” 31-111 Kraków, al. Krasińskiego 1
13. Restauracja “ Starka” 31-056 Kraków, ul. Józefa 14


TECHNIKUM GASTRONOMICZNE NR 11 (4 letnie) rok szkolny 2017-2021

Klasa Zawód Nauczane języki
w klasie
Przedmioty
w zakresie rozszerzonym
Przedmioty uzupełniające
A Technik żywienia i usług gastronomicznych język angielski język rosyjski język angielski
geografia
historia
i społeczeństwo
B Technik żywienia i usług gastronomicznych Język angielski
język francuski
język angielski
biologia
historia
i społeczeństwo
C Technik żywienia i usług gastronomicznych Język angielski
język niemiecki
język angielski
geografia
historia
i społeczeństwo
E Kelner Język angielski
język francuski
język angielski
geografia
historia
i społeczeństwo
F Technik żywienia i usług gastronomicznych Język angielski
język niemiecki
język angielski
geografia
historia
i społeczeństwo

 

X LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE DLA DOROSŁYCH (3-letnie)

Klasa Typ szkoły Nauczane języki
w klasie
Przedmioty
w zakresie rozszerzonym
Przedmioty uzupełniające
L Liceum Ogólnokształcące język angielski
język rosyjski
język angielski
biologia
historia
i społeczeństwo

Branżowa Szkoła I Stopnia (3 letnia)

Klasa Zawód Nauczane języki w klasie
AK Kucharz Język angielski
BK Kucharz język angielski
CK Kucharz (dla młodocianych pracowników) Język angielski

Wykaz zakładów pracy dla uczniów Szkoły Branżowej I stopnia – młodociany pracownik, w roku szkolnym 2017/2018, zawód kucharz

L.p. Nazwa zakładu Adres Telefon
1. Hotel „System” Kraków,
Al. 29 Listopada 189
Tel. 12 614 48 00
2. Restauracja „Hawełka” Kraków,
Rynek Główny 34
Tel. 12 422 06 31
3. Restauracja „Marco” Kraków,
ul. Biskupia 2
Tel. 12 537 890 375
4. Restauracja „Cyrano de Bergerac” Kraków,
ul. Sławkowska 26
Tel. 12 411 72 88
5. Hotel ” Nowotel Kraków City West” Kraków,
ul. Armii Krajowej 11
Tel. 12 622 64 00
6. Restauracja „Leonardo” Kraków,
ul. Szpitalna 20-22
Tel. 12 429 68 50
7. Hotel „Chopin” Kraków,
ul. Przy Rondzie 2
Tel. 12 299 00 00
8. Restauracja „Pod Baranem” Kraków,
ul. Św. Gertrudy 21
Tel. 12 429 40 22
9. Hotel ” Hilton Garden Inn Kraków Airport” Balice,
ul. Medweckiego 3
Tel. 12 340 00 00
10. Hotel ” Hilton Garden Inn” Kraków,
ul. Konopnickiej 33
Tel. 12 399 90 00
11. Restauracja „Wierzynek” Kraków,
ul. Rynek Główny 16
Tel. 12 424 96 00
12. Hotel ” Radisson” Kraków,
ul. Straszewskiego 17
Tel. 12 618 88 88
13. Hotel ” Park Inn” Kraków,
ul. Monte Casino 2
Tel. 12 375 55 55