Sukcesy uczniów ZSG nr 2 w roku szkolnym 2017/2018

1. Arkadiusz Ujma i Mateusz Gawlik zdobyli I miejsce w tegorocznych Mistrzostwach Szkół Gastronomicznych w grillowaniu karpia w Zatorze

2. „Mam Zawód. Mam Fantazję” w kategorii: zdrowie na talerzu I miejsce Mateusz Gawlik! w kategorii: barman gotowy na różne napoje I miejsce Dominika Knapik

3. XIV Małopolski Konkurs „Stół pięknie nakryty – królik na małopolskim stole” Wyróżnienie: Mateusz Gawlik i Oliwia Gałek

4. Udział w Ogólnopolskim Konkursie „Bake & Play” – Kinga Rusek IIIac

5.Konrad Orzechowski II miejsce w eliminacjach okręgowych Olimpiady Wiedzy o  Żywieniu i Żywności – zakwalifikowany do eliminacji centralnych

6.Kamil Gryzło VII miejsce w eliminacjach okręgowych Olimpiady Wiedzy o  Żywieniu i Żywności – zakwalifikowany do eliminacji centralnych

7. Arkadiusz Ujma –udział w VI sezonie Master Chef-a

8. Laureatem Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu został Kamil Gryzło z klasy IV b, który zajął  III miejsce.

9. Kamil Gryzło został wyróżniony Nagrodą Specjalną za najlepszy wynik w teście.

10.  Konrad Orzechowski z klasy IV a, który został finalistą Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu