Oferta rekrutacyjna- ZSG nr 2

W roku szkolnym 2018/2019 planujemy otwarcie następujących klas: 

4-letnie Technikum Gastronomiczne nr 11:

1a-Technik żywienia i usług gastronomicznych-biologia, język angielski
1b-Technik żywienia i usług gastronomicznych-biologia, język angielski
1c-Technik żywienia i usług gastronomicznych-biologia, język angielski
1d-Technik żywienia i usług gastronomicznych-geografia, język angielski
1e-Technik żywienia i usług gastronomicznych-geografia, język angielski

Dodatkowe informacje o grupie rekrutacyjnej: 1a, 1b, 1c -Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sugerowane przedmioty rozszerzone: biologia

Liczba miejsc: 32
Typ grupy rekrutacyjnej: ogólnodostępny
Zawód: Technik żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty uzupełniające: historia i społeczeństwo
Proponowany język wiodący w grupie rekrutacyjnej: język angielski rozszerzony
Proponowane języki obce nauczane w grupie rekrutacyjnej: język angielski, język francuski, język hiszpański, język niemiecki

Dodatkowe informacje o grupie rekrutacyjnej: 1d, 1e – Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sugerowane przedmioty rozszerzone: geografia

Liczba miejsc: 32
Typ grupy rekrutacyjnej: ogólnodostępny
Zawód: Technik żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty uzupełniające: historia i społeczeństwo
Proponowany język wiodący w grupie rekrutacyjnej: język angielski rozszerzony
Proponowane języki obce nauczane w grupie rekrutacyjnej: język angielski, język francuski, język hiszpański, język niemiecki

 

W roku szkolnym 2018/2019 planujemy otwarcie następujących klas:

3-letnia Branżowa Szkoła I stopnia nr 10:

Kucharz –klasa 1 ak, praktyka w warsztatach szkolnych

Kucharz –klasa 1 bk, praktyka w warsztatach szkolnych

Kucharz – klasa 1ck, młodociany pracownik, praktyka w restauracjach na terenie Krakowa

Cukiernik- klasa 1, dk praktyka w warsztatach szkolnych

 

Więcej informacji w zakładce ,, Dla kandydatów”